Bellacasa.dk © 2009                    

 

Artiskoksalat med krydret kylling

 

Kraft har lavet en lille opskriftsbog, hvor de giver deres bud på en række friske, lækre og lette opskrifter, grupperet efter SLANK og SUND. Her er de opskrifter, som vi synes bedste om.

 

 

Til 2 personer

 

190 g artiskokhjerter i vand, drænet (1 dåse)

3 spsk. Kraft Max 5 % Honning & Sennep dressing

25 g rucolasalat (1 lille håndfuld)

280 g kyllingebryst uden skind (2 stk.)

Peber

Krydderier efter eget valg

40 g rødløg (ca. 1/4)

 

 

Si vandet fra artiskokkerne.

 

Skær dem i halve og vend dem i dressingen.

 

Skyl og nip rucolaen grundigt.

 

Lad den dryppe af på et rent viskestykke.

 

Steg kyllingebrysterne med peber og krydderier på panden ved svag varme, til de er gennemstegt.

 

Skær kødet i mindre stykker og bland det med artiskokkerne og rocolaen.

 

Pynt med finthakket rødløg.

 

.

 

 

Se de andre af vores favoritopskrifter fra Kraft:

 

Lun pastasalat med feldsalat og kyllingestrimler

 

Laks med sprød skorpe af philadelphia hvidløg og urter

 

 

 

 

Kategori SLANK