Bellacasa.dk © 2009                    

 

Biscotti Italian Style

 


250 g mel

½ tsk. bagepulver

250 g sukker

3 æg

2 spsk. vanillesukker

150 g hele mandler [læs tippet]

200 g Odense Ren Rås Marcipan (revet/tern)

 

Bland mel, sukker og bagepulver, vaniljesukker og hele mandler i en skål.
Smuldr forsigtigt marcipanen i og saml dejen med sammenpisket æg.
Del dejen i tre og tril den i lange pølser på ca. 4 cm bredde (dejen er meget klistret).
Bag kagerne i ca. 20 minutter midt i ovnen ved 175 grader.
Skær kagerne i skiver, læg dem enkeltvis på e bageplade
og rest dem sprøde ved 150 grader i ca. 15 minutter.
Afkøles og opbevares i en kagedåse. 

 

 

 

Tip

Prøv evt. en blanding af mandler og pistacienødder.

Læg nøddeblandingen på en bageplade, som sættes i en varm ovn i 10-15 minutter.