Bellacasa.dk © 2009                    

 

Biscotti med chokolade

 


Til ca. 25 stykker

 

150 g mel
5 g bagepulver
110 g sukker
2 æg
Korn af 1 stang vanille
50 g mørk chokolade, gerne 70 %
50 g grofthakkede mandler


Bland mel og bagepulver i en skål.
Tilsæt sukker, vaniljekorn, grofthakket chokolade og mandler.
Tilsæt æggene et ad gangen og saml det hele til en ensartet dej.
Del dejen i fire lige store stykker.
Rul dem ud på et meldrysset bord i stænger i bagepladens længde og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bag stængerne i ovnen ved 185 grader i 25 minutter.
Tag dem ud og lad dem køle af. Skær dem i 1 cm tykke stykker.
Stykkerne lægges på pladen igen og stilles i den slukkede ovn til tørring til dagen efter eller bages igen ved 120 grader i ca. 20 minutter.

 

 

 

 

Se også Biscotti Italian Style