Bellacasa.dk © 2009                    

 

Iskolde cremekager

 


En omgang kagecreme (alternativt 1 pose Maizena kagecreme)

½ l kold mælk

3 dl vand

100 g flydende Becel

2 dl mel

3 æg

1½ dl piskefløde (alternativt cremefine til piskning)

100 g rå marcipan

100 g god mørk chokolade til pynt

 

 

  • Pisk kagecreme og mælk i en skål og sæt det på køl i ca. ½ time.
  • Tænd ovnen på 200 grader. Bring vand og fedtstof i kog i en gryde og rør melet i med en grydeske.
  • Tag gryden af varmen og rør dejen godt igennem, til den bliver jævn og slipper grydens kant. Lad dejen køle lidt af. Pisk æggene let sammen. Pisk æggemassen i dejen lidt ad gangen, mens der røres kraftigt.
  • Når dejen er rørt jævn, fyldes den i en sprøjtepose med en stjernetylle. Tryk dejen ud i til små kager på en bageplade med bagepapir.

 

  • Bag vandbakkelserne i den 200 grader varme ovn i ca. 25-30 minutter. Ovnen må ikke åbnes undervejs, da kagerne så kan falde sammen. Lad dem køle af på en rist.
  • Pisk cremefine til piskning til let skum og vend det i kagecremen.
  • Skær toppen af kagerne og fordel lidt af cremen i hver kage.
  • Skær marcipanen i mindre stykker - eller riv den - og kom et stykke oven på cremen i hver kage.
  • Fordel resten af cremen i kagerne og tryk toppen ned over.
  • Sæt dem i fryseren i mindst 4-5 timer.
  • Tag kagerne ud af frysern ½ time før servering, smelt chokoladen over vandbad og hæld den over kagerne lige inden servering.

 

Velbekomme!