Bellacasa.dk © 2012                    

 

Kalveschnitzel med porrer og bacon

 

 

Til 2 voksne og 2 børn


2 porrer

50 g bacon

1½ tsk salt og 1 knsp peber

½-1 tsk reveret citronskal

4 kalveschnitzler

1 spk olivenolie

lidt oregano, frisk eller tørret

2½ dl cremfraiche 9 %

1 tsk dijonsennep

2 spsk finthakket purløg

 

 

 

Kog kartoflerne møre. Rens og snit porrerne i halve ringe, og kog dem i 3-4 min.

 

Skær bacon i små stykker, og steg det sprødt på en pande. Hæld fedtet fra, og tilsæt porrerne, og krydr med lidt salt, peber og revet citronskal.

 

Steg kalveschnitzlerne i olivenolie i ca. 2-3 min. på hver side, til de er gennemstegte, og krydr med lidt salt, peber og oregano.

 

Rør cremefraiche sammen med dijonsennep, lidt salt, peber og purløg.

 

Tilbehør: kartofler og evt. flute.