Bellacasa.dk © 2009                    

 

Konfektkapsler med nougatnavle

 

Konfekt smager så dejlig, at det er synd kun at få det til nytår. Server fx disse konfektkapsler med nougat til alle andre festlige lejligheder, eller til en kop god kaffe efter en gourmetmiddag med gode venner.

 

 

Til ca. 40 stykker

 

400 g færdig kransekagemasse

50 g blød nougat
40 stk. konfektforme

 
 
Den færdig kransekagemasse fordeles i konfektformene.

 

Lav en lille fordybning i toppen af kransekagemassen med enden af en grydeske.

 

Bag dem ved 220° C i 6-8 min. til de er gyldne. Efter bagning trykkes igen let i toppen for at markere fordybningen.

 

Smelt nougat over vandbad og kom den i en frysepose. Klip et lille hul i det ene hjørne af posen og fyld fordybningerne i konfektstykkerne.

 

Sæt dem på køl i 30 minutter eller ind til nougaten ikke er flydende - og så er de klar til servering.  

 

 

Tip  Konfektstykkerne kan med fordel også fryses til en senere lejlighed.

 

 

 

Et dejligt nytårsminde - Mors kransekage

 

Se også disse festlige Nytårskransekager

 

 

Mmmm!