Bellacasa.dk © 2009                    

 

Kylling a la saltimbocca

 

Saltimbocca kalder romerne små kalveschnitzler med salvie og røget skile. Her bruges kylling i stedet for kalv og fransk estragon i stedet for salvie. Men det bliver de små, lækre hakser bestemt ikke ringere af. Tværtimod. Derver med pasta, fx frisk italiensk fettucine, vendt sammen med en skefuld citronpesto.

 

 

 

Til 3 personer

 

300 g inderfilet af majskylling

2-3 blade pr inderfilet fransk estragon

3-4 skiver lufttørret skine i fingerbrede strimler

havsalt og sort peber

smør eller flydende Becel til stegning

 

 

Afpuds fileterne for synlige sener.

 

Læg estragonblade på hver filet, sno en strimmel skinke omkring kødet, og hold den på plads med en tandstikker. hvis du skal have gæster, kan retten forberedes dagen før. Blot du opbevarer de ustegete fileter tildækket i køleskab.

 

Steg dem sagte på begge sider ie en smule smør eller Becel, ca. 10 minutter i alt.

 

 

 

 

Tip  Her finder du opskriften på Citronpesto.