Bellacasa.dk © 2009                    

 

Kyllingespyd med bacon og rosmarin

 

Dejlig nemt at lave og smager herligt. Bruges til buffet, let frokost eller aftensmad søndag aften.

 

 

Til 2-3 personer

 

300 g kyllingeinderfilet

1 pakke bacon i skiver

Rosmarin

Træspyd

 

Marinade:

1 dl. olie

Saften af en lime

2 fed hakket hvidløg

2 knips tørret chili

smag til med salt og peber

 

Læg kyllingeinderfileterne i marinaden.

Lad hvile mindst ½ time eller gerne natten over.

 

På spyd:

Tag kyllingen op af marinaden og lad den dryppe af for marinade.

Klip stængler af rosmarin af, så de passer med længden af kyllingestykkerne.

Vend bacon rundt om kyllingen, med rosmarin under og sæt på spyd.

Steg på panden eller i ovnen ved 200 grader ca. 15 min.

 

I fad:

Tag kyllingen op af marinaden og lad den dryppe af for marinade.

Klip baconskiverne i kvadratiske stykker.

Vend kyllingen, bacon og rosmarin sammen i et ildfast fad.

Sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.

 

 

Server fx tomatsalat til, bestående af tomastskiver, hakket rødløg og frisk mozarellaost.

 

.