Bellacasa.dk © 2009                    

 

Laks med sprød skorpe af Philadelphia hvidløg og urter

 

Kraft har lavet en lille opskriftsbog, hvor de giver deres bud på en række friske, lækre og lette opskrifter, grupperet efter SLANK og SUND. Her er de opskrifter, som vi synes bedste om.

 

Til 2 personer

 

40 g hvidt toastbrød (ca. ½ skive)

lidt hakket purløg

Saften fra ½ citron

400 g kartofler

1 tsk. olie

200 g laksefileter (2 små stykker)

40 g Philadelphia light hvidløg og urter

100 g spæde salatblade

 

Tænd ovnen på 180 grader.

 

Smuldr toastbrødet i hånden og rør det med hakkede purløg og saften af ½ citron.

 

Vask kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i ca. 12 minutter.

 

Læg bagepapir i et ildfast fad og læg laksefileterne i fadet. Snit en lomme i fileterne, fyld lommerme med Philadelphia light hvidløg og urter og læg brødblanden ovenpå. Bag laksen i ovnen i 15-20 minutter.

 

Skyl salatbladene grundigt og lad dem afdryppe på et viskestykke.

 

Vend salaten med de kogte kartofler og hakket purløg.

 

Servér den med den sprøde laks.

 

 

 

 

Se de andre af vores favoritopskrifter fra Kraft:

 

Artiskoksalat med krydret kylling

 

Lun pastasalat med feldsalat og kyllingestrimler

 

 

 

 

 

Kategori SUND