Bellacasa.dk © 2009                    

 

Nytårskransekage

 

Nytår er fest og god mad. Og et stykke kransekage og et glas champagne er altid en dejlig afslutning på årets sidste aften.

 

 

Til ca. 20 stykker

 

400 g kransekagemasse
100 g hvid chokolade
2 spsk. koncentreret hyldeblomstdrik

 


 
Sprøjt kransekagemassen ud som små toppe med en stjernetylle. Lav en lille fordybning i midten af kransekagemassen med fingeren.

 

Bag dem ved 220 grader i 6-8 min. til de er gyldne. Marker igen fordybningen med fingeren.

 

Smelt chokoladen over vandbad og rør hyldeblomstsaften i. Lad chokoladen køle af og når den er cremet kommes den i en lille sprøjtepose. Sprøjt chokoladen ned i fordybningerne og sæt konfekten på køl indtil servering.

 

 

Tip  Kransekagestykkerne kan pyntes efter din helt egen fantasi.

 

 

 

Et dejligt nytårsminde - Mors kransekage

 

Se også disse herlige Konfektkapsler med nougatnavle

 

 

Godt Nytår!