Bellacasa.dk © 2012

 

Oksekødsrulle Italiano

 

 


600 g skært oksekød i skiver

4 tsk rød pesto

8 skiver parmaskinke

1-2 pakke båndpasta

 

Pimentsauce:

4 spsk ekstra jomfru olivenolie

4 fed grofthakkede hvidløg

1 grofthakket løg

2 røde peberfrugter i tern

1 dl hvidvin

2 dl hønsebouillon

2 dl fløde

salt og friskkværnet peber

 

Pynt:

Friske basilikumblade

 

 

 

Bank kødstykkerne ud til de er ½ cm tynde. Halver oksekødet og smør hvert stykke med 1 tsk rød pesto. Herpå lægges 1 skive parmaskinke og til sidst krydres med peber.

 

Hver enkelt kødstykke rulles sammen og lukkes med madsnor eller kødnål.

 

Varm en gryde op med olie og sautér hvidløg og løg uden at det tager farve.

 

Kom peberfrugt, hvidvin samt bouillon i og lad det koge i ca. 10 minutter, herefter kommes fløden i og saucen koges videre i et par minutter.

 

Saucen kommes i en blender og blendes - kan sigtes - herefter over i gryden igen.

 

Smages til med salt og peber.

 

Steg kødstykkerne på en varm pande i 2 minutter på hver side i lidt olivenolie. Krydr dem under stegningen med salt og peber. Kog båndpastaen al dente og vend dem i den lune pimentsauce.

 

Servér en oksekødsrulle skåret i 3-4 skiver, sammen med den varme pasta og pynt med frisk basilikum.