Bellacasa.dk © 2011                    

 

Grøn pastasalat

 

Pastasalaten er velegnet som tilbehør til fisk og kødretter - eller alene blot med  godt brød til.

 

 

Ingredienser
300 g pasta fx penne eller skruer

200 g squash i små tern

100 g fintsnittet forårsløg

200 g ærter

 

Dressing

100 g Buko friskost naturel eller den med yoghurt

2 dl creme fraiche18 %

1 bakke basilikum

1 tsk salt

peber

 

 

Pastaen koges og skylles i koldt vand.

 

Kom pasta, squashtern, fintsnittede forlårsløg og ærter i en skål.

 

Rør friskost, creme fraiche og finthakket basilikum sammen og smag til med salt og peber.

 

Bland dressingen med pasta og grøntsager og lad det trække i mindst 30 minutter.

 

Server pastasalaten med groft brød.

 

 

 

Tip

Salaten kan fx blandes med rejer, skinke eller kyllingetern.