Bellacasa.dk © 2009                    

 

Bouillonristede gulerødder

 

 

En meget nem ret at lave. Godt tilbehør til stegt kød, kylling eller fisk - og også som frokostret med brød og salat.

 


1 kg gulerødder

1 hønsebouillonterning

1 spsk sukker

3 spsk rapsolie

1 spsk friske rosmarinblade

1 tsk saltflager

1 spsk rapsolie

 

Sæt ovnen på 250 grader. Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker.

 

Bland gulerødderne med smuldret bouillonterning, sukker, olie og rosmarin i et ovnfast fad foret med bagepapir.

 

Bag midt i ovnen, 15-20 min. Rør 1-2 gange under vejs. krydr med salt.

 

Bland ingredienserne til hvidløgscremen og server den til gulerødderne.

 

 

 

Smager dejligt med denne tabasco- og hvidløgscreme som dip

 

1 dl cremefraiche

1 fed knust hvidløg

1-3 dråber tabsco

1 knsp salt