Bellacasa.dk © 2009                    

 

Spinatfrikadeller

 

Nem vegetarisk aftensmad med ris og yoghurtdip. Også velegnet til en frokostbuffet.

 


450 g (1 pk) hakket, frossen spinat

150 g hvedebrød (fx toastbrød, eller hvad du nu har)

1 æg

1 tsk karry

½ muskatnød, revet

1 fed hvidløg, presset

3 spsk solsikke olie

salt og peber

limebåde til servering

 

Optø spinaten natten over i køleskab og afdryp den i en sigte. Pres væden ud.

 

Skær skorpen af brødet og smuldr krummen fint.

 

Ælt spinat og brødkrumme sammen med de øvrige ingredienser (med hænderne). Lad blandingen trække i 15 minutter i køleskabet.

 

Form farsen til små frikadeller på størrelse med en spiseskefuld. Tryk frikadellerne let flade og steg dem på begge sider i olien ved middel varme, til de er faste, 10-15 minutter i alt.

 

 

 

 

 

 

 

 

De smager himmelsk.