Bellacasa.dk © 2011                    

 

Sennepssauce med peberkorn

 

 

4 personer

 

2 skalotteløg

1 dl Coqnac

1 dl oksekødsbouillon

3 spsk marinedrede grønne peberkorn

1 tsk Dijonsennep

 

 

Svits hakkede løg på panden i 30 sekunder.

Tilsæt Cognac og steg ganske kort.

Tilsæt bouillon, peberkorn og sennep og rør godt rundt. Skru ned og kog i 2 minutter under konstant omrøring.

 

 

 

 

Tip

Servér fx denne sauce til en god bøf.

 

600 g oksemørbrad

½ tsk køkkensalt

½ tsk peber

1 tsk olie

 

Skær kødet ud i bøffter og krydr. Steg i varm olie ved god varme ca. 5 minutter på hver side. Tag bøfferne af panden og hold dem varme. Tilbered saucen mens bøfferne trækker.