|
|
Biscotti med chokolade
Til ca. 25 stykker
150 g mel 5 g bagepulver 110 g sukker 2 æg Korn af 1 stang vanille 50 g mørk chokolade, gerne 70 % 50 g grofthakkede mandler
Bland mel og bagepulver i en skål. Tilsæt sukker, vaniljekorn, grofthakket chokolade og mandler. Tilsæt æggene et ad gangen og saml det hele til en ensartet dej. Del dejen i fire lige store stykker. Rul dem ud på et meldrysset bord i stænger i bagepladens længde og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag stængerne i ovnen ved 185 grader i 25 minutter. Tag dem ud og lad dem køle af. Skær dem i 1 cm tykke stykker. Stykkerne lægges på pladen igen og stilles i den slukkede ovn til tørring til dagen efter eller bages igen ved 120 grader i ca. 20 minutter.
|
Se også Biscotti Italian Style
|
|
| |