|
|
|
Iskolde cremekager
En omgang kagecreme (alternativt 1 pose Maizena kagecreme)
½ l kold mælk
3 dl vand
100 g flydende Becel
2 dl mel
3 æg
1½ dl piskefløde (alternativt cremefine til piskning)
100 g rå marcipan
100 g god mørk chokolade til pynt
- Pisk kagecreme og mælk i en skål og sæt det på køl i ca. ½ time.
- Tænd ovnen på 200 grader. Bring vand og fedtstof i kog i en gryde og rør melet i med en grydeske.
- Tag gryden af varmen og rør dejen godt igennem, til den bliver jævn og slipper grydens kant. Lad dejen køle lidt af. Pisk æggene let sammen. Pisk æggemassen i dejen lidt ad gangen, mens der røres kraftigt.
- Når dejen er rørt jævn, fyldes den i en sprøjtepose med en stjernetylle. Tryk dejen ud i til små kager på en bageplade med bagepapir.
- Bag vandbakkelserne i den 200 grader varme ovn i ca. 25-30 minutter. Ovnen må ikke åbnes undervejs, da kagerne så kan falde sammen. Lad dem køle af på en rist.
- Pisk cremefine til piskning til let skum og vend det i kagecremen.
- Skær toppen af kagerne og fordel lidt af cremen i hver kage.
- Skær marcipanen i mindre stykker - eller riv den - og kom et stykke oven på cremen i hver kage.
- Fordel resten af cremen i kagerne og tryk toppen ned over.
- Sæt dem i fryseren i mindst 4-5 timer.
- Tag kagerne ud af frysern ½ time før servering, smelt chokoladen over vandbad og hæld den over kagerne lige inden servering.
Velbekomme!
|
|
|
|
| |