300 g kyllingeinderfilet
1 pakke bacon i skiver
Rosmarin
Træspyd
Marinade:
1 dl. olie
Saften af en lime
2 fed hakket hvidløg
2 knips tørret chili
smag til med salt og peber
Læg kyllingeinderfileterne i marinaden.
Lad hvile mindst ½ time eller gerne natten over.
På spyd:
Tag kyllingen op af marinaden og lad den dryppe af for marinade.
Klip stængler af rosmarin af, så de passer med længden af kyllingestykkerne.
Vend bacon rundt om kyllingen, med rosmarin under og sæt på spyd.
Steg på panden eller i ovnen ved 200 grader ca. 15 min.
I fad:
Tag kyllingen op af marinaden og lad den dryppe af for marinade.
Klip baconskiverne i kvadratiske stykker.
Vend kyllingen, bacon og rosmarin sammen i et ildfast fad.
Sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Server fx tomatsalat til, bestående af tomastskiver, hakket rødløg og frisk mozarellaost.
.