40 g hvidt toastbrød (ca. ½ skive)
lidt hakket purløg
Saften fra ½ citron
400 g kartofler
1 tsk. olie
200 g laksefileter (2 små stykker)
40 g Philadelphia light hvidløg og urter
100 g spæde salatblade
Tænd ovnen på 180 grader.
Smuldr toastbrødet i hånden og rør det med hakkede purløg og saften af ½ citron.
Vask kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i ca. 12 minutter.
Læg bagepapir i et ildfast fad og læg laksefileterne i fadet. Snit en lomme i fileterne, fyld lommerme med Philadelphia light hvidløg og urter og læg brødblanden ovenpå. Bag laksen i ovnen i 15-20 minutter.
Skyl salatbladene grundigt og lad dem afdryppe på et viskestykke.
Vend salaten med de kogte kartofler og hakket purløg.
Servér den med den sprøde laks.