Denne opskrift er lidt farlig, da resultatet er så lækkert, at "drømmene" har en tendens til at forsvinde meget hurtigt.
Til ca. 40 stk.
200 g nougat
100 g mørk chokolade
1/4 stang vanille
1½ dl piskefløde
75 g blødt usaltet smør
Fintreven skal af en appelsin
500 g marcipan (gerne rå marcipan)
400 g smeltet nougat til overtræk
200 g nougat og chokolade hakkes fint.
Fløde, vanille og appelsinskal koges op. Når det koger, hælde det gennem en sigte hen over det finthakkede nougat og chokolade, mens der røres.
Herefter røres smørret i, og massen hældes i en form, der forinden er beklædt med film. Konfektmassen stilles køligt til næste dag.
Trilles til kugler på størrelse med en hasselnød. Marcipanen rulles tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir. Tryk så marcipanen ud med et glas, hvis diameter er ca. 5 cm. Pak trøffel-kuglerne ind i marcpanen og tril dem runde. Stilles koldt i ca. 1 time.
Konfekten dyppes i smeltet nougat og pyntes evt. med striber af mørk chokolade.