Saltimbocca kalder romerne små kalveschnitzler med salvie og røget skile. Her bruges kylling i stedet for kalv og fransk estragon i stedet for salvie. Men det bliver de små, lækre hakser bestemt ikke ringere af. Tværtimod. Derver med pasta, fx frisk italiensk fettucine, vendt sammen med en skefuld citronpesto.
Til 3 personer
300 g inderfilet af majskylling
2-3 blade pr inderfilet fransk estragon
3-4 skiver lufttørret skine i fingerbrede strimler
havsalt og sort peber
smør eller flydende Becel til stegning
Afpuds fileterne for synlige sener.
Læg estragonblade på hver filet, sno en strimmel skinke omkring kødet, og hold den på plads med en tandstikker. hvis du skal have gæster, kan retten forberedes dagen før. Blot du opbevarer de ustegete fileter tildækket i køleskab.
Steg dem sagte på begge sider ie en smule smør eller Becel, ca. 10 minutter i alt.